Bitcoin

Er Bitcoin lovlig?

Bitcoin er en valuta vi alle snakker om. Det er vanskelig å vite helt hvor mye denne valutaen er verdt og hvor lenge den kommer til å være på dagens nivå. Valutaen går opp og den går ned uten at det er så altfor mange som bryr seg så mye om det, med unntak av de få som er inne i valutaen og handler på dagsbasis eller ukesbasis. Det er veldig vanskelig å gjøre, og det krever mye nerver. Bitcoin er en valuta hvor det finnes noen som har tjent veldig mye penger, mens det er andre som kunne ha tjent veldig mye uten at de har gjort det.

Hvem eier mest Bitcoin?

Det er interessant å vite at i skrivende stund koster 1 Bitcoin over 50.000 kroner. Det kan være spennende å ta en titt på hvem som eier hva. Som vi vet var det flere som satset på dette i en tidlig alder og de har vært med på mye spennende etter det ved at de fortsatt sitter i valutaen en stund. De som eier aller mest av denne valutaen er de kjente Facebook tvillingene som de kalles. De heter Winklevoss og er kjent for å ha vært med på Facebook uten å ha gjort stort, men har fått veldig mye penger for å slutte å bråke så veldig. En annen som har veldig mye Bitcoin er Satoshi Nakamoto. Selv om vi ikke vet hvem han er, vet man at han sitter på nesten 1 million Bitcoin fra tidlig av ved at han gjorde mye arbeid som gruvearbeider. Det kan han kose seg med nå.

Hvor mange Bitcoin er mistet?

Det er mange som har skrevet eller fortalt om at de hadde noen Bitcoin her og der, og at de hadde helt glemt dem. Vi har lest historier om han som gikk på søpledynga for å finne en harddisk hvor han hadde lagt 700 millioner kroner verdt i Bitcoin. Det betyr at andre også har mistet eller glemt Bitcoin på forskjellige steder. Det sies og det er gjort studier på dette. Det antas at nesten 4 millioner Bitcoin er glemt eller lagt bort et eller annet sted. Bitcoin sammenlignes ofte med gull. Det samme kan sies om gull hvor det er mange milliarder kroner i gull som har gått tapt på havet. Det betyr at når alle Bitcoin er funnet så vil det være betraktelig mindre enn 21 millioner som vil bli handlet på børsen.

Finn 1 Bitcoin

En av utfordringene med Bitcoin er at du må jobbe for å kunne få deg en. Alternativt er at du kan kjøpe bitcoin selv. Skal du jobbe for den er det ikke mange Bitcoin du får. Det sies nå at man får ca. 0,00001406 per uke om man jobber for dem. Det betyr at det tar deg over 1000 år å få tak i en Bitcoin. Det er lang tid.